Annons
Annons


Nu finns Lindex damkläder i ALLA storlekar

Nu får alla storlekar plats i det vanliga sortimentet. Syftet är att kvinnor ska känna sig inkluderade oavsett vilken kroppsform de har.


ma bra lindex

Tidigare har Lindex bara haft större storlekar på utvalda delar av sortimentet, ett så kallat Generous-sortiment. Inför höstens kampanj Fall Fashion Heroes integrerar Lindex nu alla storlekar – och initiativet har mottagits med otroligt positiva reaktioner, enligt Annika Hedin, designchef Lindex.

Annons

Läs också: Klädföretaget som visar alla storlekar online!

plus size 2

Ashley Graham.

– Det är fantastiskt att Lindex inkluderar större storlekar i sina kollektioner. Plåtningen var en stark upplevelse eftersom vi som valts som modeller representerar en sådan mångfald, det var riktigt mycket girl power i studion, kommenterar Ashley Graham.

Gilla Allas.se på Facebook
Candice Huffine

Candice Huffine.

Kampanjen är uppbyggd kring tröjan med ballongärm, toppen med klockad ärm och skorstenskrage, den stickade klänningen, den smala ankelbyxan och jeansen. Färgerna skiftar från djupt vinrött och bränt brunt till orange och ljust rosa.

– Vi vill att kvinnor i alla storlekar ska känna sig inkluderade och kunna handla från alla våra modekoncept. Med denna förändring kommer våra kollektioner bli ännu mer inspirerande och tillgängliga för fler, säger Annika Hedin.

Lindex Fall Fashion Heroes lanseras i butik och på lindex.com den 22 september.

Läs också: Helt oretuscherade modeller i ny kampanj för underkläder!

Från: MåBra


(294)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…