Annons
Annons


Nu har hundarna fått sina egna horoskop


Hundhoroskop

Vilket stjärntecken är din hund född i? I boken Hundhoroskop  får du en personlighetsanalys av din hund, baserad på det stjärntecken vovven styrs av.

Bok-Hundhoroskop

Här får du också veta vilka hundar du passar bäst ihop med. En lejonhund och en skyttemänniska blir till exempel ett sällsynt lyckligt par, medan det kan gnissla ordentligt mellan en hundtvilling och en människojungfru.

Annons

Författaren Elswig Patriksson har fått många reaktioner på sin bok. Här är ett lite redigerat utdrag från hennes pressmeddelande:

När jag berättar att jag är noga med att hundens stjärntecken ska gå ihop med mitt stjärntecken när jag väljer hund, för att vår relation från första början ska bygga på förståelse och gemenskap, så kommer det frågor i en strid ström:

Hur går det till? Vad vet du som andra hundägare inte känner till? Är det stor skillnad på hundar som är födda i olika stjärntecken? Hur ska man tolka ett hundhoroskop? Vilka fördelar ger det? Vilken hund passar mitt stjärntecken? Ju fler frågor jag får desto tydligare står det klart för mig att det måste finnas oändligt många hundar som inte kommer till sin rätt eftersom deras beteenden blir misstolkade.

Utifrån detta är boken Hundhoroskop skriven. Boken vänder sig till dig som vill veta mer om din hund, till dig som ska skaffa hund och till dig som vill bli en klokare  hundägare.

Elswig Patriksson, författare och hundastrolog

LÄS OCKSÅ


(67)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…