Annons


Nu kan du bli programledare för en dag!


Rickard-sjoberg

Foto: Postkodlotteriet/TV4

I tio år har Rickard Sjöberg lett Postkodmiljonären i TV4. Men, i samband med tioårsjubileet är det dags att ge Rickard lite ledigt! Därför söker nu TV4 och PostkodLotteriet efter en programledartalang i tävlingen Rickards vikarie.

Annons

Sedan premiären 2005 har tittarna fått se Rickard Sjöberg göra närmare 900 entréer då den reslige programledaren aldrig missat en enda inspelning.

Men nu lämnar han över programledarrollen till den som vågar anta utmaningen att bli hans vikarie. Förutom att leda programmet och grilla deltagare i Heta stolen kommer vinnaren bli coachad av Rickard på plats i inspelningsstudion i Göteborg och få ett minne för livet.

Gilla Allas.se på Facebook

– Jag har ju världens roligaste jobb! Under tio år har jag sett tävlande svettas, våndas och skrika av glädje, och inte en enda gång har jag varit sjuk, ledig eller bortrest. Så nu tänkte jag ta lite, lite ledigt för att ge någon annan chansen att testa mitt jobb som programledare, säger Rickard Sjöberg.

Vem som helst runtom i landet är välkommen att söka.

Så går tävlingen till

Tävlingen pågår till och med den 10/11 2015 och ett bidrag består av en kort film där deltagaren framför ett manus på omkring 30 sekunder. Endast personer över 18 år kan delta. Alla tävlingsbidrag publiceras på www.rickardsvikarie.se och de tio som får flest röster av svenska folket går sedan till final. Förutom dessa kommer Rickard Sjöberg välja ytterligare tre bidrag som går direkt till final. Vinnaren utses av en jury.

Programmet med Rickards vikarie kommer att sändas i TV4 lördagen den 12 december klockan 19.30. Läs mer på www.rickardsvikarie.se


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…