Annons
Annons


Nu rullar Allas Cykel-TUR igen!


Så är det dags för familjesuccén, Allas Cykel-TUR, igen! Foto: Jennifer Nemie.

På söndag, självaste Mors dag, drar Allas Cykel-TUR igång igen. Från Luleå i norr till Malmö i söder kommer hundratals människor att trampa, grilla korv och försöka vinna en cykel i årets trevliga cykelrunda.

Annons

Allas Cykel-TUR är en utflykt för hela familjen i samarbete mellan Allas och Cykelfrämjandet. Men man måste inte vara medlem i Cykelfrämjandet för att få vara med, och det behövs heller ingen föranmälan. Men de som deltar erbjuds att bli gratis medlemmar i Cykelfrämjandet, året ut.

Gilla Allas.se på Facebook

Ta chansen och vinn en Mustang Klassiker!

Vinn en cykel!
Det är också så att de 25 första till start på varje ort får var sin liten påse med trevligheter i (se bilden nedan) och alla deltagare får chansen att vinna en 3-växlad Mustang Klassiker i loppets tipsrunda. Vinnaren av cykeln publiceras i Allas nr 31 som kommer ut torsdagen den 28 juli.

Allas presentpåse med tidning, vattenflaska, bodylotion och deo från Barnängens, skavsårsplåster, läppbalsam från Yves Rochers och en Wettexduk.

Skicka in dina bilder
Men innan dess får du en glimt av cykelturen här på Allas.se. Du som deltar kan nämligen skicka in dina bilder från loppet så sammanställer vi resultatet här på hemsidan under veckan.

Senast på tisdag 31/5, vill vi ha din bild/bilder. Glöm inte att skriva ifrån vilken krets bilderna är tagna. Publicerade bilder belönas med en liten gåva!

Alla 19 startplatserna
För intervju med den passionerade cykel-älskaren Annika Lantz och informationen om alla 19 startplatserna, klicka här.

ALA1117992


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…