Annons
Annons


Nu skäller Arga snickaren igen!


Anders Öfvegård fortsätter att lappa ihop hus och relationer. Foto: Kanal 5

Anders Öfvegård fortsätter att lappa ihop hus och relationer. Foto: Kanal 5

Livsfarliga elledningar, mögliga källare, tak som läcker och väggar som rasar in. Succén Arga Snickaren går nu in på sin elfte säsong där Anders Öfvegård oförtröttligt fortsätter hjälpa familjer som tappat kontrollen över sina hem och sina liv.

Annons

Nu är Arga Snickaren tillbaka med en ny säsong där vi möter familjer som drömt om ett perfekt hem, men som av olika anledning kört fast och hamnat i ett till synes oändligt byggkaos.

Rak och envis
Tillsammans med sitt team tar Anders över för att hjälpa till med det som är mest akut. Men de som tror att hjälpen ska komma i form av en finkänslig och diplomatisk programledare, som snällt löser allt och sen åker därifrån, tror fel. Med sin raka och envisa attityd konfronterar och ifrågasätter Anders varför familjerna har kört fast – och han lämnar ingen utan en plan för hur de ska gå vidare.

I säsongsstarten möter vi Madde och Micke som befinner sig i en mycket besvärlig situation – både med sitt boende och med sin relation. Madde köpte sitt hus för två år sedan tillsammans med sin tidigare fästman, men de bodde bara ihop några månader. När hon sedan träffade Micke köpte han in sig i huset och Madde blev med barn, men strax därefter kände Madde att hon inte älskade Micke längre och Micke flyttade ut.

Vägrar ta hjälp
Höggravida Madde har nu ingen fungerande dusch, en uppgrävd källare, en oinredd nedervåning och hon saknar tvättstuga och ordentliga utrymmen till henne och sonen Charlie (från tidigare förhållande). Trots det vägrar Madde att ta hjälp av Micke och Anders och hans team tycks vara den enda räddningen.

Arga snickaren: Onsdag 2 april, kl 20.00. Kanal 5

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…