Annons
Annons


Nu tar de över lördagkvällarna!


Kalle Moraeus och Johan Wester

Kalle Moraeus och Johan Wester ser vi i SVT1 på lördagskvällarna med start 1 november. Foto: Carl-Johan Söder och Mårten Levin / SVT

Värmande, roande och allmänt bildande. Så ser lördagskvällarna ut åtta veckor framåt när Kalle Moraeus och Johan Wester står för underhållningen i SVT1.

Först blir det sång, musik och sköna samtal från Orsasjöns strand i Moraeus med mera. Därefter följer värdefullt värdelöst vetande med Johan Wester i Intresseklubben.

Annons

Bakom kulisserna
Musiken och artisteriet står självklart i fokus i Moraeus med mera, men de musikaliska mötena äger inte bara rum på scenen. Vi får också vara med bakom kulisserna och tittarna får följa artisterna under hela dagen – från ankomsten till Orsa till kvällens spelning.

I det första programmet gästas Moraeus av Rolandz (Robert Gustafsson), Jan Malmsjö, Linda Pira och Stor samt Miriam Bryant.

Chock i intresseklubben
Ord som chock, censur och cyberspace dyker upp i den tredje säsongen av Intresseklubben när det är dags för teman och begrepp på bokstaven C.

I vanlig ordning är Johan Wester programledare med Anders Jansson som ständig bisittare. Övriga panelmedlemmar byts ut varje program och utan manus bjuder de på fri association och improvisation.

I det första avsnittet medverkar Annika Lantz, Babben Larsson och David Batra.Intresseklubben är en svensk version av brittiska succéprogrammet QI (Quite Interesting) med Stephen Fry som programledare.

Moraeus med mera: Lördag 1 november, kl 20.00 i SVT1

Intresseklubben: Lördag 1 november, kl 21.00 i SVT1

Övriga medverkande kommande lördagar i Moraeus med mera:

  • Freda, Caroline af Ugglas, Martin Stenmarck, Henrik Dorsin
  • Weeping Willows, Helen Sjöholm, Ison & Fille, Dolly Dolores
  • Electric Banana Band, Marie Bergman, Panda Da Panda, Syster Sol
  • Sabina Ddumba, Takida, Christer Sjögren, Sofia Karlsson
  • Eric Gadd, Sylvia Vrethammar, Babsan, Oscar Zia, Erato
  • Helena Paparizou, Ebbot, Titiyo, Crusified Barbara
  • Laleh, Dregen, Svante Thuresson, Dalasinfoniettan

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…