Annons
Annons


Nu välkomnar vi Viktcoachen till allas.se!

På vår nya blogg kan du läsa om det nya, enkla och naturliga sättet att gå ner i vikt. Viktcoachen Christina Lundstorp kommer att blogga om viktminskning, mat, motion och motivation!


viktcoachen

Christina Lundstorp har en bakgrund som både sjuksköterska och kostrådgivare och har arbetat med hälsa och vikt i 13 år. Nu fokuserar hon på att coacha människor som vill gå ner i vikt. Christina har även skapat tre egna dieter och skrivit e-böcker om bland annat detox-fasta, stress, frukt- & bärmilkshakes, förenklad vardagsmat, Body weight exercise.

Annons

Förklara namnet på bloggen?
– Det bästa sättet att förändra något hos dig själv är med en coach. När det gäller vikten så finns det du ska undvika omkring dig hela tiden. Det gör att man behöver hjälp och support. Det är det du får av mig.

Gilla Allas.se på Facebook

Vad kommer man att kunna läsa om på din nya blogg?
– Här kan du läsa om det nya, det enkla och det naturliga sättet att gå ner i vikt. Jag älskar att lära mig nya saker och jag letar hela tiden efter enklare och snabbare lösningar. Men det är lika viktigt för mig att erbjuda naturliga sätt att gå ner i vikt. Jag tror inte på tillsatser, sötningsmedel och pulverprodukter.
Jag har gått ner 20 kilo med mina egna dieter så jag har massor av tips!

Välkomna till Viktcoachen!

Bloggen hittar du här »»


(29)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…