Annons
Annons


Nu är det dags för MyDOG


I dag kickar Svenska Mässan i gång årets upplaga av MyDOG, Nordens största hundevenemang, som förra året lockade över 37 000 besökare varav drygt 8 000 var hundar. Under fyra intensiva dagar kommer flera hundra raser ställas ut, tävla och genomföra uppvisningar – allt under ett och samma tak.

Annons

Förra året introducerades YourDOG, vilket möjliggjorde för hundägare att ta med sina hundar till MyDOG. Det blev otroligt populärt och över 8 000 hundar besökte mässan. Även i år kan man ta med sig sin hund och låta den ställa upp i ”Göteborgs Charmigaste hund” eller talangjakten ”The Next Lassie”. Under MyDOG kommer även de som inte äger en hund, eller kanske går i köptankar, att få prova på agility, lyssna till expertföreläsare samt träffa alla möjliga hundraser på rastorget.

”Årets utställningshund 2013” kommer koras under MyDOG på lördagen klockan 14.40 i finalringen. Detta sker samtidigt som 2014 års tävling inleds.

– Konkurrensen är stenhård i ”Årets Utställningshund” och mycket står på spel för de inblandade. Det innebär en otrolig prestige att kamma hem titeln och då få svart på vitt att man är årets utställningshund, säger Tommy von Brömsen som är mässansvarig på Svenska Mässan.

En nyhet för i år är att en jury med ledning av tv-profilen Jonas Leksell kommer utse en framtida hundstjärna på MyDOG i ”The Next Lassie”. Det arrangeras live-auditions på mässan i finalringen där alla hundar är välkomna att delta, oavsett ras. Dessa auditions sker fredag-söndag mellan 11.45-12.45 i Finalringen.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…