Annons
Annons


Ny chans att tävla om Sannas änglar!


Förra hösten berättade 17-åriga Sanna Olin i Allas om hur hon besegrade sin cancer. Bara 15 år gammal drabbades hon av ALLakut lymfatisk leukemi, en aggressiv form av blodcancer.


Foto: Lennart Romberg

Annons

Läs hela reportaget om Sanna här

Nu har vi fått ett brev från Sanna, där hon berättar om vad som hänt sedan reportaget publicerades. Sanna är nu frisk, men kampen mot cancern var tuff och utgången var länge oviss. Ibland var hon nära att ge upp, och när det kändes som mest hopplöst var det bara en enda sak som höll henne uppe.
– Mamma hade lovat mig att jag skulle få en egen häst när jag blev frisk…
Sanna fortsatte kämpa, och nu har hon fått sin belöning – i närheten av hemmet i Gantofta går hästen Victoria och väntar på att hennes nya ägare ska bli färdig med sin utbildning på ridgymnasiet i Helsingborg.

Änglasmycken
Sanna gör fantastiskt vackra smycken i form av änglar, som hon med stor framgång säljer till förmån för Barncancerfonden. Liksom förra gången vi skrev om Sanna har vi köpt in ett antal änglar som vi lottar ut här nedan.

 

 


Sanna med sin älskade häst Victoria.

Här är det brev Sanna skrev till Allas reporter Gunilla Hedenby:

Hej Gunilla
Tänkte att du kanske ville höra vad som hänt efter artikeln.
Allt är bara bra med mig. Jag hade letat häst i ett par månader när jag fick höra att min älsklingshäst Flingan var till salu igen efter att hon varit såld i ett halvår. Jag sa direkt att jag ville ha henne och vi bestämde en dag för att åka och hämta henne. Jag var så glad! Äntligen skulle jag få en egen häst!
Dagen innan vi skulle hämta henne fick jag veta att min Flinga hade blivit sjuk på kvällen. Veterinären hade varit där med medicin och dropp under natten men hon blev inte bättre,
Det slutade med att veterinären rådde ägarna att avliva Flingan. Det var många tårar som fälldes. Jag som hade planerat så mycket…
Nu fick vi istället börja leta igen. Vi fick tips om en nordsvensk som var till salu. Vi åkte och hälsade på henne två gånger, jag fick provrida henne och kände att jag tyckte väldigt mycket om henne. En riktigt lugn, gosig, positiv och tjock madam på 780 kg! Hon heter Victoria och är 17 år precis som jag. Hon står på så kallad lösdrift, vilket betyder att hon får bestämma själv om hon ska vara inne eller ute. Det trivs hon jättebra med och när Victoria mår bra, då mår jag också bra!
Jag går andra året på Helsingborgs ridgymnasium och det går bara bra.

Änglarna har jag fortsatt att tillverka och sälja till nöjda kunder. Är nu uppe i cirka 82 000 kronor i vinst, som jag har skänkt till barncancerfonden.
Många hälsningar från Sanna

Tack för ditt fina brev, Sanna! Vi är så glada för din skull!Nya änglar att tävla om!
Vi på Allas vill gärna hjälpa Sanna att samla in pengar till Barncancerfonden ytterligare en gång. Därför har vi köpt in åtta nya änglasmycken som ni nu kan tävla om. Sammanlagt värde: 500 kronor. Senast den 21/12 vill vi ha ditt svar. Vinnarna meddelas via mail.

Vill du köpa Sannas änglar?
Skicka ett mail till [email protected] så får du mer info!

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är:

Britt Karlsson, Hallsberg.
Anette Dagh, Bollnäs.
Rosmari Bodén, Älvsbyn.
Anna Larsson, Hässleholm.
Rebecca Andersson, Alingsås.
Liselotte Göransson, Hässleholm.
Sara Forslind, Kungängen.
Ingrid Fredlund, Oskarström.

GRATTIS!

 


(60)
(0)


Annons

 • Lisa

  Var kan man köpa dom själv?

 • Sannasanglar

  Skicka ett mail till mig så får du mer information. [email protected] OBS .se
  Hälsningar Sanna

 • Ann Wikberg

  Åh så söta ! en skyddsängel skulle jag vilja ge mitt lilla barnbarn så nu hoppas jag på tur. God Jul


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…