Annons
Annons


Ny folkpark i Stockholm


Från och med i sommar byter friluftsteatern på Fjäderholmarna namn, skepnad och inriktning och blir Fjäderholmsscenen – Stockholms nya folkpark. En utomhusarena med uppträdanden för alla åldrar och smaker. Allt från allsång, stand up och konserter till föreställningar med barnens favoritartister.

Annons

En lång rad av landets mest folkkära och populära artister kommer att samsas om Fjäderholmsscenen denna sommar. Först ut blir Melodifestivalveteranen och popartisten Magnus Carlsson som under tre lördagskvällar i sommar bjuder fjäderholmspubliken på stjärnspäckad allsång.

Onsdagskvällar i juli och augusti viks åt ”Sommarskratt på Fjäderholmarna”, stand up under bar himmel med komiker ur humoreliten som David Batra, Mårten Andersson, Greg Poehler, Ann Westin, Anna-Lena Brundin, Kodjo Akolor, Anders ”Ankan” Johansson, Lennie Norman med flera. ”Sommarskratt på Fjäderholmarna” har premiär onsdagen den 2 juli och körs varje onsdag till och med den 13 augusti.

Det kommer även att hållas en rad personliga konserter, först ut är Sarah Dawn Finer. Med en avskalad akustisk sättning tillsammans med en trio kommer hon att spela sina största hits och blanda både nytt och gammalt material på engelska och svenska. Konserten på Fjäderholmsscenen blir hennes enda konsert i Stockholm denna sommar.

Fullständigt scenprogram finns här: www.fjaderholmsscenen.se

 


(12)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…