Annons
Annons


Ny sajt för samlare


Visste du att cirka 20 procent av svenska folket samlar på något? Och i USA är siffran ännu högre! Det är onekligen en hobby som fått minimalt med uppmärksamhet trots att det är en hobby som intresserar miljoner människor. Genom Collra, som är en nätcommunity för samlare, öppnas en rad nya möjligheter. Medlemskapet är gratis och kan registreras direkt på sajten. Därefter kan användarna delta i olika diskussionstrådar, posta bilder på sina samlingar, lägga in köpannonser som matchas mot specifika samlargrupper eller sälja föremål till varandra.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

För att skapa ytterligare intresse har Collra inlett samarbeten med en grupp hängivna samlare, som i egenskap av ambassadörer kommer göra sitt yttersta för att välkomna nya intressenter till samlargemenskapen. Collra-ambassadörerna kommer även att visa upp sina egna samlingar, i vissa fall för första gången någonsin! Redan vid premiären finns flera imponerande samlingar tillgängliga med allt från Johnny Cash, dalahästar och  boxaren Ingo Johansson till korkskruvar, cyklar och retroporslin.

Det ska vara enkelt, roligt, inspirerande och lärorikt att samla. Genom att förena samlarna på en och samma plats finns också en enorm kunskap att tillgå. Det ger flera fördelar, bland annat kommer det bli svårare att sälja plagiat och förfalskningar när flera sakkunniga kan rådfrågas inför ett köp.

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…