Annons
Annons


Ny serie: Heta möten när kändisar flyttar ihop


Pernilla Wahlgren och Marcus Schenkenberg flyttar ihop

Pernilla Wahlgren och Marcus Schenkenberg ska flytta ihop! Ja, inte för gott, men i ett helt dygn ska de bo under samma tak.
Räkna med både livliga diskussioner, flirtande och bastubad när TV3 tussar ihop två kändisar i 24 timmar och låter dem få fritt spelrum.

Annons

I 24 timmar ska alltså två kändisar bo tätt  ihop under ett dygn. Det blir flera spännande och oväntade möten – roliga, lärorika och  flirtiga. En del matchningar verkar lite chansartade – vad månde till exempel bliva av Maria Montazamis och Anna Books samboförhållande…?

Gilla Allas.se på Facebook

anna book och maria montazami

En av förutsättningarna har varit att de två stjärnorna inte ska känna varandra sedan tidigare. Så ingen vet på förhand hur detta ska gå.

Första paret ut i TV3s höstsatsning 24 timmar är supermodellen Marcus Schenkenberg och sångerskan Pernilla Wahlgren. Och när modellen och sångfågeln flyttar ihop under ett dygn funkar faktiskt det hur bra som helst och tonen är både hjärtlig och lite flörtig. Samtalen kretsar kring allt från kärlek och relationer till kändisskap och påträngande fotografer.

– När jag var tonåring hade jag faktiskt en crush på Pernilla… säger Marcus.

– Marcus har ju levt ett väldigt roligt liv, till och med jag känner mig som en liten bondläpp när jag är med honom, säger Pernilla när Marcus berättar om sina dejter med superstjärnor som Pamela Anderson och Mariah Carey.

När mörkret har fallit blir Pernilla och Marcus sugna på ett bastubad och i bastun hettar det onekligen till.

– Han har ju en jättefin kropp… medger Pernilla.

Medverkande i 24 timmar:

Avsnitt 1: Marcus Schenkenberg och Pernilla Wahlgren

Avsnitt 2: Anna Book och Maria Montazami

Avsnitt 3: Tony Irving och Runar Sögaard

Avsnitt 4: Patrik Sjöberg och Alex Schulman

Premiär 24 TIMMAR:  Onsdag den 10/11 kl. 20:00 i TV 3

 


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…