Annons


Ny studie avslöjar: Dessa tv-serier gör dig mer attraktiv!

Nu drar tv-serierna igång på riktigt igen. Och att bänka sig framför sin favorit-serie och vilken smak du har i tv-serier kan faktiskt påverka ditt kärleksliv!


titta-pa-tv

Så, vilka serier kan hjälpa ditt kärleksliv? En ny studie av Elitsinglar avslöjar att Bron knep första platsen med 34 % av singlar som ansåg att den är serien man bör ha koll på. Sherlock hamnade på andra plats när det kom till vilken serie som anses mest attraktiv att vara ett fan av (27 %). Trots att det inte precis är en romantisk serie så knep Homeland tredje platsen (26 %).

Annons

Dock har vi dåliga nyheter för The Walking Dead-fans. 31 % av deltagarna ansåg att det var den serie som var minst attraktiv att tycka om. Den följdes av Mr Robot med 18 % av de svarande som ansåg att titta på den serien som oattraktivt. Den tredje mest avtändande serien var Hannibal (ett nej för 17 % av singlar)

TV dejt – topp eller flopp?

Vad anser svenska singlar egentligen om dem som tycker om att mysa i soffan under en dejtkäll? Vid frågan om att titta på en tv-serie hemma tillsammans var en bra idé för en dejt så ansåg 52 % av män att det var det, jämfört med bara 28 % av kvinnorna. 31 % anser TV-serier vara ett bra konversationsämne under en första dejt och hela 40 % anser att ha samma smak i TV-serier gör en ens dejt mer attraktiv!

Kändisfavoriter

Huvudsaken är ju dock inte vad man ser utan vem men ser det med! Vi frågade därför de svenska singlarna vilken samtida TV-karaktär de helst skulle mysa med framför skärmen och vi kan avslöja att män valde Sofia Vergara (som spelar Gloria i Modern Family). Kvinnorna å andra sidan valde Kevin Spacey (som spelar Frank Underwood i House of Cards) som mannen de helst skulle spendera en myskväll med.

Relationsexperten tycker till

ELitsinglars relationsexpert Charlotte Sander:
– Det är ett alldeles utmärkt samtalsämne att prata filmer och som kan få igång samtalet och ta det till djupare diskussioner med tiden. Det kan vara ett sätt att lära känna varandra och våga öppna upp. För det är ju genom att tala om vad du tycker om och inte tycker om som du visar vem du är, om du vågar stå för det du tycker (filmval till exempel), om du kritiserar den andres val och så vidare.

Foto: Shutterstock


(24)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…