Annons
Annons


Ny tidning! Allas – Direkt ur livet!


Missa inte sommarens bästa läsning! I juni kommer en ny tidning för dig som älskar att läsa om kärlek, passion, dramatik och spänning. Tidningen kommer ut i butik den 14 juni men är du prenumerant kan du beställa Allas Direkt ur livet redan nu!

Annons

Nästan alla har en historia att berätta. En historia om livet, om besvikelser, förlust och tragedier, men också om erfarenheter som får oss att växa och våga något nytt.

Allas Direkt ur livet är en tidning på 76 sidor, fullmatad med nya läsarberättelser, men också med härligt somriga noveller och kryss. Den 14 juni finns den att köpa i butik, men du som är prenumerant kan beställa ett exemplar redan nu och få tidningen direkt hem i brevlådan – innan tidningen kommer ut i butik.

Beställ Allas Direkt ur livet genom att gå in på www.prenumerera.se och logga in med ditt kundnummer och postnummer, följ sedan anvisningarna. Kundnumret hittar du på baksidan av tidningen eller på din senaste faktura.

Du kan även ringa och beställa ditt exemplar på 042-444 30 50. Du behöver en tonvalstelefon och ditt kundnummer.

Allas Direkt ur livet kostar 29 kronor, vi bjuder på porto och expeditionsavgift.

Erbjudandet gäller fram till den 26 maj och enbart i Sverige. Allas Direkt ur livet skickas ut med Allas nr 25, så du måste fortfarande vara prenumerant då för att kunna förbeställa den.

Vill du bli prenumerant? Klicka här »»»

LÄS OCKSÅ


(12)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…