Annons
Annons


Ny vinnare i Dansbandsduellen!


Ett cd-paket med dansbandsgodis får vinnaren av april månads röstare.

Nu har vi dragit ännu en vinnare bland alla som röstat i Dansbandsduellen 2012. Den här gången blev det Bodil Wallhoff i skånska Klippan.

Bodil vinner ett cd-paket bestående av ”Hela Sverige dansar” – tre skivor med Sveriges populäraste dansband och dansbandslåtar. Grattis!

Annons

Över 700 personer har varit inne på dansbandsduellen.se och röstat på sina favoriter. Nu nollställer vi röstningsformuläret, så du kan gå in och rösta på ditt favoritband igen. Fler band är på ingång och även under maj månad lottar vi ut cd-paket bland er som röstar.

Juryn sammanträder
Under veckan sammanträder juryn för att utse mars månads två vinnare av Dansbandsduellen. Juryn består av Daniel Bengtzon, Dansbandskanalen, Sandra Marielle Hansson, sångerska och Mikael Frohm, Allas. Vinnarna publiceras här på allas.se och på www.dansbandskanalen.se, lördag 5 maj kl 18.00.

Lyssnarnas favorit
Men vi avslöjar inte lyssnarnas favoritband ännu. Det kommer först efter den 31 maj, då de tre band som fått flest röster av er lyssnare läggs till de sex band som juryn utsett under våren. Av dessa nio semifinalister utser juryn sedan de fyra som går vidare till finalen på Malmöfestivalen (för fullständiga regler klicka här).


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…