Annons
Annons


Nya drinktrenden i Sverige


drinkar med smaksatt is

Glöm blaskiga drinkar och cocktails där isen smälter och gör upplevelsen smaklös och vattnig. Smaksatt is har den senaste tiden varit en snackis på cocktailbarer världen över. Nu har trenden kommit till Sverige och Stockholm.

Annons

De flesta vet hur det är att se sin drink förvandlas från elegant och smakrik till blek och vattnig i takt med att isbitarna smälter. Lösningen stavas smaksatt is och har den senaste tiden gjort succé på trendiga och nyskapande cocktailbarer i storstäder som New York, Sydney och Tokyo. Nu har den nya istrenden slagit ner i Stockholm.

Gilla Allas.se på Facebook

– Isen är inte längre ett nödvändigt ont utan en ingrediens som kan lyfta en cocktail till nya höjder. Den smaksatta isen gör så att drinken behåller sin smak, eller till och med ändrar karaktär vartefter isen smälter, säger Sandra Godvik, barchef på Stockholmsklubben PURE som är först i landet med det nya konceptet.

Det finns exempel på is av rökt vatten, is gjord på kokosvatten och ananas samt isstavar av vattenmelon.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…