Annons
Annons


Nya enkla succémetoden – Allas presenterar L7-dieten!

Två lätta regler för VAD du äter och NÄR du äter - tillsammans bildar de en supermetod för att bli smalare och sundare! Allas är först i Sverige med att ge dig årets stora vetenskapligt baserade hälsonyhet!


L7 diet viktminskning

Den nya metoden för att gå ner i vikt: L7!

Så enkel är L7-dieten!

Metoden innebär att du äter lågkolhydratkost mellan klockan sju på morgonen och sju på kvällen. Och sedan fastar du mellan klockan sju på kvällen och sju på morgonen. Under fastetimmarna dricker du bara kalorifria drycker.

Annons

L i L7 = Lågkolhydratkost
7 i L7= Du äter mellan 7 på morgonen och 7 på kvällen.

Läs också:

Det här händer i kroppen när du äter lågkolhydratkost

Gilla Allas.se på Facebook

Vill du testa L7-dieten?

Köp vår onlinekus här!

l7-dieten

De norska läkarna Sofie och Erik Hexeberg har gett ut boken ”Bli kvitt med magefettet/L7-dietten”. Dieten L7 är baserad på lågkolhydratkost och tolv timmars daglig fasta. Läkarna driver Dr Hexebergs klinik utanför Oslo som har fokus på lågkolhydratkost för att behandla och förebygga livsstilsjukdomar.

Sofie Hexeberg

Dr. Sofie Hexeberg

Erik Hexeberg

Dr. Erik Hexeberg

Läs också: Micke testade L7-dieten och fick på sig jeansen som varit för små!


(137)
(0)


Annons

  • Tamara

    Detta är väl egentligen en periodisk fasta med fokus på GI eller LCHF vid matintag? Men istället för att exempelvis ha ett ätfönster på 8 timmar (som vid 16:8) så är fönstret 12:12, alltså fasta i 12 timmar och äta under 12 timmar. Så EGENTLIGEN inget nytt bara en förkjutning i tid samt att man sätter ihop det med en annan metod…

  • L7 är ett superbra nytt namn på det vi gör som är i framkanten av forskningen. Jag är så GLAD att det visar hur enkelt det är att gå ner i vikt med den nya metoden – som baseras på hormoner. Just nu är viktminskningsbranschen delad i två läger (verkar det som) de som räknar kalorier och de som påverkar våra hormoner. När man gör det blir det LÄTT att gå ner i vikt. Jag skriver mer om det i mitt inlägg imorgon. Kram!


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…