Annons
Annons


Nya grillentusiaster sökes till kampen om grillmästartitlen!

Nu söker TV4 grillentusiaster till "Grillmästarna 2015". I juni kommer den tredje säsongen av "Grillmästarna" att gå av stapeln. Under april månad kommer det att anordnas tre större castingevent runtom i Sverige och stor semifinal i Stockholm.


ChristianHellberg

Jurymedlemmen Christian Hellberg.

I ”Grillmästarna” utses vinnaren i den inofficiella nationalsporten grillning av rutinerade jurymedlemmar och andra spännande gäster. Enligt den ena jurymedlemmen Christian Hellberg är det viktigt att den som anmäler sig vet vad som krävs av hen.

Annons

-De som söker behöver kunna ta sig igenom tuffa utmaningar som kräver både is i magen och skicklighet vid grillen. Det är ett högt tempo och vi ställer höga krav på både de tävlandes kreativitet och smaksäkerhet bland annat.

Gilla Allas.se på Facebook

Vinnaren från ”Grillmästarna 2014” 26-årige Robin Bergström var är glad att han sökte till programmet.

-Att vara med i Grillmästarna var ett av både de roligaste och mest utmanade jag gjort. Det var en ”once in a lifetime”-grej, och jag är sjukt glad att jag sökte, säger Robin.

Vill man anta den tuffa utmaningen kan man anmäla HÄR.

Sedan kommer de tre castingeventen ske vid tre City Gross butiker. Följande datum gäller då:

Borås den 11 april
Helsingborg 12 april
Stockholm 17 april

De som deltar i kvalen kommer att få värdefulla tips av jurymedlemmen Christian Hellberg, och även möjligheter att ta sig till semifinalen som äger rum i Stockholm den 25 april.

Grillmästarna 2015 har säsongspremiär i juni.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…