Annons
Annons


Nya programledare när Morgonpasset gör tv-premiär!


Martina Thun,Hanna Hellquist och Kodjo Akolor Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

I morgon, lördag, är det premiär för radioprogrammet Morgonpasset i SVT 2. Samtidigt utökas programledarkollektivet med humorprofilerna Soran Ismail, Nour El Refai, David Druid och Jörgen Lötgård.

Annons

Programledartrion Hanna Hellquist, Martina Thun och Kodjo Akolor började sända Morgonpasset i P3 tillsammans i januari 2009 och programmet har sedan dess fått en allt större publik. När Morgonpasset i P3 nu även ska tv-sändas på lördagarna och streamas i SVT Play måndag till lördag utökas redaktionen med fyra nya programledare: Soran Ismail, Nour El Refai, David Druid och Jörgen Lötgård.

Som en familj
− Man brukar säga att vänner är familj som man väljer och det är verkligen så det känns. Jag kan inte tänka mig en bättre grupp människor att komplettera Morgonpasset i P3 med, säger Kodjo Akolor

Roterar programledarna
Martina Thun, Hanna Hellquist och Kodjo Akolor kommer även fortsättningsvis att utgöra Morgonpasset i P3:s mittpunkt. De leder programmet tillsammans tisdag till fredag. P3 Guld-aktuella Martina Thun blir programmets ankare varje lördag (kl 08.00-11.00). Resterande dagar roterar de med de nya programledarna.

Energitillskott
− Soran, Nour, David och Jörgen har gästat Morgonpasset i P3 många gånger och är redan kända för radiopubliken. Det blir ett energitillskott när de nu blir en officiell del av Morgonpasset-familjen, säger producenten Caroline Pouron.

Morgonpasset i P3: Lördag 12 jan, kl 08.00. SVT2

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…