Annons


Nyårslöften avspeglas i resebokningsmönster


yoga

Ett av svenskarnas vanligaste nyårslöften – att träna mer – avspeglas i resebokningarna. Hos Apollo har bokningarna till träningsanläggningen Playitas ökat med 46 procent jämfört med i fjol.

Träningsresor har varit en av de hetaste restrenderna de senaste åren. 2015 ser ut att bli ett rekordår för bokningar av träningsresor, åtminstone om man ska tolka bokningarna under årets första veckor. Hittills i januari har bokningarna till Playitas ökat med 46 procent jämfört med samma period förra året. Men även Apollos nysatsning Liveaboard – träningsresor med olika teman – ombord på en turkisk Gület –  har bokat mycket bra. Fler avgångar kommer därför att sättas in i slutet av sommaren

Annons

– Att kombinera resa med träning är ju inte nytt, men i år ser rekordmånga till att ha en träningsresa bokad. Kanske är det sporren som får nyårslöftet att omvandlas till något mer långsiktigt, säger Kajsa Moström, Apollos informationschef.
Den stora uppgången i bokningarna av träningsresor sker både med snar avresa och till sommaren, men även nästa vinter bokar bra.

Apollos populäraste hotell för sport och träning

1. Playitas, Fuerteventura

2. Levante, Rhodos

3. Cavo Spada, Kreta

4. Goldcity, Turkiet

5 HD Beach, Lanzarote


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…