Annons
Annons


Nystart: Allas fixar formen!


NamnlösTvå goda nyheter: Sommaren är inte över och ett nytt nummer av Allas finns nu i butik! Det har vi fyllt med gripande reportage, mumsiga recept och knep och tips för att behålla den goa känslan av frihet och ro.
Häng med!

Annons

Läs i Allas nr 34 (i butik 14 aug):

Vår kärlek är starkare än hatet
Tänk dig att få din bil förstörd, att bli nedslagen på gatan, att få hatbrev och dödshot. Roy och Håkan har drabbats av flera anonyma attacker. Varför? För att de älskar varandra…

Fixa formen med Detox
I början är det besvärligt men efter ett par dagar mår man bättre. Och sedan kommer ennergikicken! Allas biträdande fackschef Maria Wigur provade en fyra dagars detoxkur. Läs hur det gick i Allas.

Skärgårdsdoktorn säger aldrig nej – oavsett om patienten har två eller fyra ben!
Från krigshärdar till skärgårdsidyll. Anne-Marie är läkaren som slog sig ner bland Blekinges öar och blev månskensbonde. Hon helar människor till kropp och själ. Och extraknäcker som veterinär.

Skörda och njut av den godaste festmaten
Egenodlade rödbetor, finfina bönor och kantareller från skogen. Det är dags att duka upp för skördefest! Bjud kalasgott på familj och vänner med grönsaker, kyckling, bacon och fetaost.

Nu tränar Tony Irving på bröllopsvalsen
Från mossigt till trendigt och jätteinne. Synen på sällskapsdans har verkligen förändrats på några få år. Det kan vi bland annat tacka Tony Irving för. Och nu stundar det bröllop för Let’s Dance-profilen, men först ska han lära Allas publik på Malmöfestivalen att dansa!

Fynda mode med ett klick!
Nya härliga höstplagg per post – eller på ett klick. Allas Camilla Gerdsland har valt och vrakat bland årets postordermode och hjälper dig att förnya din garderob från soffan.

Dessutom:

  • Roliga och lätta kryss!
  • Baka lätt och supergott av plommon
  • Madeleine gick ner 36 kilo!
  • Snabbt & lätt: Hela veckans middagar!
  • Så slipper du ogräset i trädgården
  • Fiffiga idéer och vackra dukningstips
  • En läsare berättar: Lärarna drev min dotter tillpsyket
  • Skönhet: Fräscha makeup-nyheter
  • Vinskolan – alkoholfritt en ny trend!

+ massor med extra läsning, Fråga våra experter, Veckans brott, fängslande noveller, kåseri med Farbror Sven, Lottes skafferi, krönikor, Ensamma mamman mm.

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…