Annons
Annons


Nytändning: Så blir du oemotståndlig för din partner!

Sann skönhet kommer inifrån. Vill du tända gnistan i förhållandet ska du därför börja med att satsa på dig själv. Här är 5 tips som får dig att stråla!


Använd din inre skönhet för att fånga din partners intresse.

Använd din inre skönhet för att fånga din partners intresse.

Har din relation en svacka eller känns din partner enbart som en vän? Lösningen är inte att behaga honom mer. Nej, det är faktiskt det rakt motsatta. Vill du väcka liv i lusten ska du börja med att behaga dig själv. För faktum är: Du blir som mest attraktiv när du mår bra.

Annons

Här är 5 tips som lockar fram din inre skönhet:

1. Hitta din egen passion!

Människor som har roligt och är glada blir mer attraktiva än de som är missnöjda och klagar. Ta reda på vad som gör dig glad och ägna dig åt det. Oavsett om det är yoga, konst, shopping eller något annat du gillar att göra på din fritid är det viktigaste att du har kul. Njut av det du gör och gör det du njuter av!

Gilla Allas.se på Facebook

2. Gå ut och upptäck omgivningen!

Var noga med att komma ut och umgås med dina väninnor eller andra trevliga människor. Hitta inspiration och glädje utanför hemmet, så att du har något att ta med dig hem och prata med din partner om. Det spelar ingen roll var du befinner dig, så länge du får nya, positiva intryck att dela med dig av.

3. Klä upp dig – för din egen skull!

Plocka fram dina favoritkläder från garderoben och använd dem – även fast det inte är fest. Du kommer att känna dig både yngre och snyggare. Om du sedan har sexiga underkläder eller inte bryr sig din partner förmodligen mindre om, så länge du utstrålar självsäkerhet och tycker om den du är.

4. Le – och världen ler tillbaka!

Leenden har en kraftfull effekt på oss människor. Vår hjärna föredrar leende ansikten och vår blick söker sig till leende läppar. Eftersom de flesta människor dessutom ler tillbaka kommer ditt leende att skapa positiva känslor hos din partner, som han sedan förknippar med dig varje gång han ser dig.

5. Var inte rädd för ett nej!

Föreslå gemensamma aktiviteter med din partner. Om du får ett nej kan du göra det ändå – på egen hand. Låt inte din partner hindra dig från att leva livet! Om han ser att du är självständig och företagsam, kommer han förmodligen att börja säga ja och vilja vara vid din sida dygnet runt.

Läs också: Den dolda åtrån: 9 oväntade saker män tänder på!

Av Margaretha Malmgren
Foto: Shutterstock
Källa: Q.dk och Datecoching

Läs också: Här är våra 5 mest populära sexleksaker!

LÄS OCKSÅ


(85)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…