Annons
Annons


Nytt album med Michael Jacksons släpps 13 maj


Ett nytt Michael Jackson-album med namnet ”XSCAPE” släpps världen över den 13 maj. Standardversionen av albumet kommer att innehålla åtta nya låtar och på deluxe-versionen av albumet är även originalinspelningarna av dessa åtta låtar adderade.

Annons

”XSCAPE” finns tillgänglig att förhandsboka från den 1 april på iTunes och hos övriga återförsäljare inom kort.

Exekutiv producent för albumet ”XSCAPE” är Epic Records L.A. Reid, och han har fått tillgång till Michael Jacksons musikaliska arkiv i samarbete med Jackson’s Estate.

Gilla Allas.se på Facebook

L.A. Reid har fått möjlighet att ta del av Michael Jacksons låtskatt och inspelningar från fyra decennier. Efter noggrant arbete har Reid valt ut åtta låtar som han med varm hand lämnat vidare till albumets producenter. Dessa producenter har bevarat Michael Jacksons sound och integritet samtidigt som de har adderat ett modernt sound till musiken.

Albumtiteln ”XSCAPE” är en hyllning till hur Michael arbetade med att namnsätta sina album. Han använde sig av en låttitel från albumen för att döpa albumet, exempelvis ”Thriller”. Han använde sig av ett ord för att namnsätta och identifiera albumet. För ”XSCAPE” råder inga undantag – låten ”Xscape” på albumet, som är skriven och producerad av Jackson och Jerkins har en betydande roll då den har blivit ”contemporized” av samma producent som en gång spelade in låten tillsammans med Jackson i studion, nämligen Rodney Jerkins.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…