Annons
Annons


Nytt och annorlunda hundgodis


hund och hundgodis

Hundgodis finns idag i oändligt många olika former, nästan lika många som för oss människor!

Det finns allt från små leversnittar till stora torkade köttben, det finns även speciellt träningsgodis och ”light-godis” för den hund som inte bör få i sin för många kalorier. Trots detta så kommer det fortfarande nya användbara hundgodis-former.

Annons

Här nedan kommer några hundgodis nyheter!

Licktreat

Lick Treat är en ny annorlunda typ av godis. Främsta syftet för användning är att den är lätt att ha med i fickan utan att kladda och smidigt kan ges till hunden vid träning. Hunden får dessutom inte i sig en massa onödiga kalorier då endast 10 slick är ungefär 1 kalori! Lick Treat finns i smakerna biff, bacon och kyckling.
Från Häromi.se, 59,90 kr.

 

Tub leverpastej

 

Tubidog leverpastej i tub är ett annat nytänkande hundgodis. Tuben är fylld med leverpastej och vid belöning trycker man ut en liten klick som hunden får slicka i sig. Mycket populär hos valpar då det är mjukt och lätt. Innehåller endast hälsosamma ingredienser. Från Zooplus.se, 23 kr.

 

 

Rattle Hundgodis

 

Rattle & Reward i söt plåtburk. Mycket roligare att ha med i fickan på promenaden än en vanligt påse. Naturliga ingredienser i färsk kycklingsmak.
Från Mitthusdjur.se, 28 kr.

 

 

 

DOgman hundgodis

 

Dogman hundchoklad. En smaskig choklad full med vitaminer som även våra älskade hundar kan njuta av. Från Grizzlyzoo.se, 29,90 kr.

 

 

 

 

Lolo hundkex

 

Lolo Happy Birthday. Fyller din hund år snart? Detta födelsedagskexet med semsamfrö och youghurt står nog gärna högst på din hunds på önskelist. Eller varför inte ge detta smaskiga kex på julafton? Cirka 19 cm långt.
Från Mitthusdjur.se, 54 kr.

 

 

Är du intresserad av att baka eget hundgodis istället? Klicka här så hittar du ett recept på tonfiskpinnar.

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…