Annons
Annons


Nytt inredningsprogram på SVT


Programledaren Ylva Hällen och inredaren Jon Eliason. Foto: Peter Assar Monsen

Ylva Hällen och Jon Eliasson leder SVTS nya inredningsprogram ”Flytthjälpen”. Programmet som börjar spelas in i höst hjälper blivande sambor, där en eller båda har barn sedan tidigare.

Att flytta ihop och bilda familj är i grund och botten en underbar idé ända tills det hela ska genomföras. När sedan flytten inkluderar “mina barn” och “dina ungar” är det upplagt för problem.

Annons

Förväntansfull
Programledaren Ylva Hällen, som bland annat känns igen från flera Minimello och På spåret, är förväntansfull:

– Vi hoppas på alla sorters nya familjekonstellationer i serien. Det kan till exempel vara Mia med sina tonåringar som ska flytta ihop med Markus och hans småbarn. Eller trebarnspappan Sladjan som flyttar in hos Anneli och hennes gamla mamma. Hur skulle det kunna se ut?

Programmet ställer frågor som: Vem ska bo var? Hur ska man samsas om möbler, tapeter och all annan inredning? Vem måste slänga sin favoritsoffa? Och hur blir man egentligen en ny familj?

En gammal dröm
Den nya serien – som hjälper till med flytt, inredning och smarta bygglösningar – är designern och inredaren Jon Eliasons debut i SVT:

– Äntligen! Det är en gammal dröm för mig att arbeta med SVT. Min förhoppning är att vi kan bidra till att alla i den nya familjen känner att de får komma till tals och förhoppningsvis hitta sin egen plats i det nya hemmet, säger Jon Eliason, som tidigare jobbat med Roomservice (Kanal 5) och Välkommen hem (TV3).

Flytthjälpen börjar produceras under hösten för sändning våren 2012. Redaktionen söker nu familjer som vill medverka. Vill ni vara med hör av er till [email protected]


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…