Annons
Annons


Obs! Läs inte det här (om du inte vill veta vad som händer kväll)

Mingel-Micke tittade in på genrepet igår och kan berätta vad som väntar ikväll. Men vill du inte veta vad som händer redan nu, ska du sluta läsa här!


Malena Ernmans inhopp och Sanna Nielsens hyllning till Monica Zetterlund är bland kvällens höjdpunkter. Foto: Stefan Johansson

Malena Ernmans inhopp och Sanna Nielsens hyllning till Monica Zetterlund är bland kvällens höjdpunkter. Foto: Stefan Johansson

Är du fortfarande med? Okej, men du fortsätter på egen risk! Nu kör vi!

Det var verkligen god stämning i Helsingborg Arena. Studiomannen Henrik von Zweigbergk värmde som vanligt upp publiken och förvarnade om vad som komma skulle. Och publiken var med på noterna.

Missade repliker

Värre var det för programledarparet Robin och Sanna, för kvällen klädda i helsvart kostym respektive långklänning. De fick göra omtag tre gånger sedan framförallt Robin missat sina repliker. Men det var ingen fara, de tog det lugnt och till sist gick det bra

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

När de presenterade kvällens gäst, Loreen (sitter på rad 15, plats 67), och ”praktikanten” Filippa Bark fick vi kvällens dittills största jubel.

Vi passade också på att mäta applådlängden på de olika bidragen – och då vann Hasse Andersson solklart. I finalen får han, om vår högst ovetenskapliga undersökning stämmer, med sig Andreas Weise, Dina Nah och Samir & Viktor!

Malena höjer pulsen

Behrang Miris förstärkning med Malena Ernman är visserligen snygg. Hon ger låten tyngd och höjer pulsen på den. Men det räcker knappast mot duracell-kaninerna Samir och Viktor.

Att Dinah Nah fick fler och kraftigare applåder än Dolly Style vid mätningen,berodde nog på att de senares fans hade somnat. Men vaknade till liv igen när Samir & Viktor äntrade scenen.

Hasse Andersson hade hemmaarenan i sin hand från första stund, rena hockeystämningen. Och inte blev det sämre när han avslöjade att han hade svårt att titta i rätt tv-kamera under låten.

– Jag glömmer bort mig hela tiden. När jag kommer in så tycker jag det är så roligt att spela att jag tittar på dem inne i arenan istället.

Praktikanten Filippa Bark bjuder på ett aktuellt sånginslag ikväll. Foto: Stefan Johansson

Praktikanten Filippa Bark bjuder på ett aktuellt sånginslag ikväll. Foto: Stefan Johansson

Hyllning till Zetterlund

Förutom några trevliga tillbakablickar på Eurovisions 60 år, bjuder man också på en sång av praktikanten Filippa Bark, en låt med ett mycket aktuellt tema. Loreen får också visa upp sin produktion, ”Paper Light”, en bra låt med en snygg ljusshow.

Avslutningsvis blir det en fantastisk Monica Zetterlund-hyllning av Sanna Nielsen där hon sjunger duett med den legendariska sångerskan i hennes festivalbidrag ”En gång i Stockholm”.

Ja, nu vet du vad som händer ikväll. Men skyll inte på mig om spänningen nu är förstörd, jag varnade dig, hälsar Mingel-Micke.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…