Annons
Annons


Och vinnarna är…


Det andra genrepet är just avslutat och då kan det kanske vara på sin plats med en liten gissning från min sida angående vem som går vidare i kväll. Jag tror så här någonting:

Amanda Fondell vidare till final. Idol-Amanda har en unik röst och en bra låt. Bara hon inte repar speglarna med sina vassa ringar…

Annons

Martin Rolinski till final. Modern-Talkning-pop och yoghurt när den är som bäst.

Caroline af Ugglas till andra chansen. Men det finns ett litet ”men” här. Låten växer efter ett par lyssningar och svenska folket har bara en lyssning om de inte haft Svt:s förhandslyssning på repeat hela dagen…

Sista platsen till andra chansen. Jag kan inte bestämma mig. Eddie eller Ravaillacz? Hade ni frågat igår så hade jag sagt Eddie men publiken älskar de ”goa gubbarna” och frågan är om de inte lyckas charma tillräckligt många för att gå vidare…

Sen är ju frågan om af Ugglas går vidare, annars kan det ju bli BÅDE Eddie och Ravaillacz.

Men nu hör ni hur jag svamlar. Jag tror att jag ska sluta tippa nu, vi väntar helt enkelt till ikväll och ser hur det går 🙂

Tippar Festival-Johanna

Vill du också tippa? Gör det HÄR så har du chansen att vinna Melodifestival-CD:n!

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…