Annons
Annons


Oh vilket invigningsparty!


Eileen Dove från skotska Edinburg och Hassan Yusuf från London är veckans Mrs och Mr UK!

Fans och artister i en enda stor röra, dans och musik hela natten lång! Häng med oss på Eurovisions invigningsfest.

Direkt efter uppvisningen på röda mattan utanför Malmö Opera tog sig media till Euro Club på Slagthuset. Stelfrusna anlände gästerna i taxi och bussar. Ja, någon kom till och med på cykel (det var en av de lokala journalisterna som bor bara stenkast ifrån själva invigningsfesten).

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Buffégästerna kunde också välja mellan öl, vatten och cider till maten.

Strax efter buffén började även artisterna anlända till Euro Club. De hade trakterats av Malmös egen festkrögare Tareq Taylor som bjöd på spännande smaker (mer om det i ett senare inlägg). De flesta vi sett på röda mattan dök upp i samma fina kläder på invigningspartyt.

Festivalgeneralen
Vid tiosnåret hoppade den svenske festivalgeneralen, Christer Björkman, upp på scenen och förklarade invigningsfesten öppnad.

Med på partyt var bland annat Oma Ella, en 103 år schlagerfantast som dras land och rike runt av sin assistent, Alexander Viebig. Naturligtvis var hon i Baku ifjol och grattade Loreen. Och i år träffade hon bland andra Mark Levengood – en annan schlagerfantast från Finland.

Robin på scenen
Under kvällen uppträdd några av de senaste årens svenska schlagerstjärnor; Magnus Carlsson, Marie Särneholt, David Lindgren och kvällens clou – Robin Stjernberg – som äntrade scenen runt midnatt. Och invigningsgästerna var direkt med på noterna och dansade hela natten lång…

Festgästerna hälsades naturligtvis välkomna av festivalgeneral Björkman!

Greker med skotsk kilt, men utan alkolhol!

Johanna Svan – en hårt jobbande festivalreporter.

Oma Ella, 103 år – ett äkta schlagerfan från Tyskland!

Ohh vi dansar hela natten…

Vad fotograferar de?

…jo, Robin så klart!


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…