Annons
Annons


Ola leder ny sångtävling för barn


090803_OLA_MG_7653.JPG

I höst tar Ola Lindholm klivet från vildmarken in en glamourös tv-studio. Då ska han leda det nya sång- och tävlingsprogrammet Sing Sing i Barnkanalen.

Efter några år i skogen med Wild kids ska det bli jättekul att jobba med en riktigt glammig tv-show, tycker Ola.

Annons

– Musik, dans och ett jäkla ös kommer det bli, säger han.

Sing Sing är höstens stora underhållningsprogram för barn och kommer att gå i samma anda som Så ska det låta och Doobidoo. Deltagarna är mellan sju och tolv år och tävlar i bland annat sångimitationer och musikframträdanden. I varje program deltar sex barn, uppdelade i två lag. Programmen spelas in i Stockholm i slutet av sommaren. 

Premiär på SVTB lördag 9 oktober kl 18.30.

Och alla Wild kids-fans kan vara lugna: Redan våren 2011 är Ola tillbaka i vildmarken med Tittarnas Wild kids, en interaktiv variant av Wild kids där alla barn har chansen att visa upp sina vildmarksegenskaper.


(0)
(0)


Annons

 • Elin Schriwer

  är de 2011 också ?

 • Allas redaktion

  Hej Elin: Det har vi inte hört något om.

 • Emmie

  hej hej jag heter Emmie! Och är 10 kan jag tävla? Och hur ansöker man sig? Hoppas ni kan svara så fort som möjligt 🙂 Kram!

 • Hej Emmie! Detta var för två år sedan så det går inte att anmäla sig till tävlingen. Alla aktuella program som Svt söker publik och deltagare till hittar du på denna sidan. http://svt.se/2.81985/publik_och_statist
  Titta in där då och då för att se om det dyker upp något du kan anmäla dig till /Hälsar Johanna på Allas

 • Thea

  Hej jag heter Thea och är 10 År jag öndrar om man kan söka till sing sing nu

 • Hej Thea! Detta var för två år sedan så det går inte att anmäla sig till tävlingen. Alla aktuella program som Svt söker publik och deltagare till hittar du på denna sidan: http://svt.se/2.81985/publik_och_statist
  Titta in där då och då för att se om det dyker upp något du kan anmäla dig till /Hälsar Johanna på Allas


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…