Annons
Annons


Oldsberg söker okänd gäst


Ingvar Oldsberg här är ditt liv

Förra hösten lockade Ingvar Oldsberg och hans gäster storpublik på lördagskvällarna. I höst är ”Här är ditt liv” tillbaka med en ny omgång. Nytt för säsongen är att en av de sex platserna vigs åt en person som inte redan är känd för svenska folket.

Annons

– Det finns mängder av intressanta människor vars historier är värda att berätta och en av dessa vill vi ha i soffan i höst, säger Ingvar Oldsberg.

SVT vänder sig nu till allmänheten för tips på lämpliga personer. Redaktionen söker en man eller kvinna, en fascinerande människa vars levnadsöde förtjänar en större publik. En person värd att hyllas. Via ett formulär finns det möjlighet att skicka in förslag.

”Här är ditt liv” sänds direkt på lördagskvällar i SVT1 med start den 12 september.

1980 sändes första avsnittet av ”Här är ditt liv”, med Lasse Holmqvist som programledare. 30 år senare, hösten 2009, tog tv-nestorn Ingvar Oldsberg upp den gamla tv-succén och kidnappade på klassiskt vis Mikael Persbrandt, Sven-Göran Eriksson, Jan Eliasson, Stina Lundberg Dabrowski, Sven Wollter och Sissela Kyle till studion. Publikframgången var ett faktum och som bäst lockade ”Här är ditt liv” närmare 1,9 miljoner tittare.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…