Annons
Annons


Om du intervjuar oss så intervjuar vi dig tillbaks


Irländska The Irish Independents Karl Batterbee ville ha Allas åsikt.

Och så satt vi där i godan ro och myste med en kopp kaffe i myshörnan i presscentret, ESCharlotte och Stjärnglans-Agata, när PRESSEN plötsligt omringade oss.

Ja, i  alla fall nästan, var det så. Nåja, i alla fall var det journalisten Karl Batterbee från The Irish Independent och independent.ie  som undrade om vi ville svara på några frågor om årets irländska bidrag.

Annons

Jo, det kunde vi väl göra, svarade vi, bara vi kunde komma på hur låten går. Det i sig kanske inte är ett bra betyg, men Karl var storsint, lät sig inte nedslås, utan letade genast fram bidraget på sin mobil och vi var idel öra, lyssnade intresserat och uppmärksamt på ”Only Love Survives” med Ryan Dolan. Och nu vet också Irland vem ESCharlotte och Stargaze-Agata är, som passar på att internationalisera sitt namn, nu när we are going international.

Gilla Allas.se på Facebook

När vi ändå hade Karl på kroken passade vi på att ställa några frågor till honom om Robin och hans ”You”, som Karl var ganska säker skulle hamna bland de tio bästa låtarna i finalen.

– Det är en allmängiltig låt som jag tror många gillar. Själv hade jag velat att Anton Ewald hade vunnit den svenska Melodifestivalen. Å andra sidan hade det varit sämre för Irland, för  då då hade Irland haft sämre chanser, eftersom de två låtarna är lite lika.

ESCharlotte och Stargaze-Agata, kända från internationell media

 

Lägger upp The Independents video här så fort den kommer upp.

TEXT: AGATA GARPENLIND CRONQVIST

FOTO: CHARLOTTE SILFVERBERG


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…