Om oss

allas.se – varje kvinna har en berättelse

Den 8 mars 2019 öppnade vi porten.

Med stolthet i varenda liten cell av vår kropp välkomnar vi dig in till vår nya gemenskap: allas.se!

Det finns otroligt många fantastiska och inspirerande kvinnor som vi vill berätta om. Och det kommer vi att göra – varje dag!

Men även om vi oftast vill se ljuset från den allra ljusaste sidan, så blundar vi aldrig för att det fortfarande finns orättvisor och tabun som gör att kvinnor ibland inte kan leva sina allra rikaste liv.

Om det vill vi också berätta. För om inte vi pratar om det så kanske ingen annan heller göra det.

allas.se får du det allra bästa kvalitetsinnehållet från de tidigare sajterna åretrunt.se, hemmets.se och allers.se. Men också tonvis av journalistik och innehåll från vår helt nya allas.se-redaktion – och så klart från alla våra underbara bloggare. Sanna Lundell, Maria Montazami, Therese Krupa och Fredriks Fika. För att bara nämna några.

Story, relationer och hälsa är ämnena som vi brinner allra mest för. Och så klart: Mat!

Givetvis kommer du också hitta alla de recept som våra tidigare sajter stoltserat med. Förhoppningsvis ska det nu vara ännu lättare att hitta rätt bland alla våra tusentals smarriga recept!

Några av kvinnorna bakom allas.se.
Foto: Christina Uhlin

Vi tror på att utmana, ompröva och våga testa – oavsett om det är en ny gratäng, att hoppa fallskärm eller att börja nätdejta.

Vi vill ge dig det du vill ha – men även det du inte visste att du ville ha.

Men framför allt: Vi vill väcka känslor!

Följ oss på Facebook och Instagram

Vi vill att allas.se ska bli Sveriges bästa sajt för kvinnor och för att vi ska kunna bli det behöver vi givetvis din hjälp! Om du vill tipsa oss om någonting vi borde skriva om eller om hur vi ska göra vår sajt ännu snyggare, om du upptäckt något fel eller bara vill skriva av dig – kontakta oss!

Vi hoppas att du kommer älska vår nya sajt lika mycket som vi som jobbar med den gör!

Ps. allas.se är såklart inte BARA en sajt – det är ett helt universum! Klicka här för att följa oss på Facebook och Instagram, och här om du vill börja prenumera på vårt nyhetsbrev och på så vis få det senaste från allas.se direkt i din mejllåda!

Välkommen!

Hälsningar,

allas.se-redaktionen

Mest läst just nu