Annons
Annons


Helt oretuscherade modeller i ny kampanj för underkläder!

Det här kan vara den mest uppfriskande reklamkampanjen vi sett på länge. Modeller visar upp underkläder av märket Lonely Girls – och deras kroppar är helt oretuscherade.


oretuscherade-modeller

Underkläder visas inte sällan upp på en inoljad, slank och hårfri kropp där kvinnan är sminkad och har trånande blick. Att därför få ta del av Lonelys modeller som utmanar de traditionella stereotyperna för underkläder är otroligt uppfriskande.

Annons

lonely 2

Här får alla kvinnor ta plats och vi ser gravida magar, hår under armarna, mjuka magar och avslappnande poser. Precis som vanliga kvinnor, med andra ord. Tanken bakom bilderna är att fånga ”inspirerande kvinnor som bär underkläder på sitt egna sätt i sin egen miljö”.

Några av modellerna vi ser i kampanjen är Lena Dunham och Jemina Kirke, båda kända från succéserien Girls. Fotades gjorde de av Mirkin och Harry Were i New York.

lonely girls 1

– Var och en av kvinnorna som deltar i det här projektet blir stärkta genom att inte objektifieras; de är en del av samtalet om hur underklädesvärlden vanligtvis presenteras. Genom att de ger oss en inblick i sina världar hoppas vi att samtalet kommer upp på tapeten och att det får oss alla att känna oss lite friare och lite mer bekväma i våra egna underkläder, säger klädmärket Lonely.

Visst känns det betydligt mer befriande att se kvinnor i sin naturliga miljö bära dessa underkläder?

lonely 10

Helena Morris, chef för Lonelys, hoppas att deras reklam kommer att göra skillnad och få andra aktörer att tänka om:

– Vi hoppas kunna utmana de traditionella underklädesstereotyperna, säger hon.

lonely 9

För fler bilder, besök The Lonely Girls Project

lonely 3

Läs också: Den dolda åtrån: 9 oväntade saker män tänder på!

Från: Femina


(297)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…