Annons
Annons


Oscar Zia, Blondinbella och Josefsson hos Parneviks!


Det är nervöst hos Parneviks när Janne Josefsson är på väg, de har ju hört att det blir jobbigt när han knackar på. Men Janne visar sig vara en riktigt go gubbe, ja kanske till och med en mjukis.

Annons
Oscar Zia och Janne Josefsson Besöker Parnevisk i Florida. Foto: TV3

Oscar Zia och Janne Josefsson Besöker Parnevisk i Florida. Foto: TV3

Veckans andra gäster är Oscar Zia och Isabella ”Blondinbella” Löwengrip. Alla gästerna öppnar sina hjärtan på de mest oväntade sätt och berättar om sina rädslor och svaga sidor. Det blir många skratt och spännande möten mellan familjen och gästerna.

Hundratusentals följare

Parneviks är tillbaka med en ny säsong från soliga Florida. Parnevik är numera ett namn som inte bara förknippas med Jesper, utan även med folkkära Mia som gått rakt in i svenskarnas hjärtan, och med de karismatiska barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix som fått hundratusentals följare i sociala medier.

 

Annars är allt sig likt hemma hos den gästvänliga familjen där dörren alltid står öppen för nya gäster.

Livlig familj

Florida har sedan många år varit familjen Parneviks bas under Jespers karriär som golfproffs. Med åren har paret Mia och Jesper blivit en livlig fyrabarnsfamilj med ett rikt socialt liv i prominenta Jupiter. Och de har inga planer på att flytta hem till Sverige.

Barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix är minst lika amerikanska som svenska. I Parneviks får vi en inblick i livet som tonåring i USA, både på skola och fritid.

Kaotiskt

TV-serien Parneviks följer hela familjen i deras kaotiska vardag. Samtidigt som det vanliga livet pågår har Mia och Jesper även bjudit in sina favoritgäster från Sverige som kommer att bo hos dem i huset. Vissa av gästerna är vänner till familjen sedan tidigare. Andra är nya bekantskaper som de vill veta mer om.

Det här är Parneviks:

  • Jesper, 50 år, golfproffs
  • Mia, 47 år, familjens nav
  • Peg, 20 år, student
  • Penny, 18 år, student
  • Philippa, 16 år, student
  • Phoenix, 14 år, student

Parneviks: Tisdag 23 februari, kl 20.00 i TV3

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…