Annons
Annons


Oscar Zia: Starka namn skrämmer mig!


Oscar Zia tävlar i Melodifestivalen

Pressbild. Oscar Zia tävlar i Melodifestivalens deltävling 3 i Göteborg den 15/2 med låten ”Yes We Can”. Upphovsmän: Fredrik Kempe, David Kreuger, Hamed ”K-One” Pirouzpanah.

Vad säger du om årets startfält i din deltävling?

Jag tycker det är roligt att SVT har valt att ta in så många nykomlingar. Känns som att det blir nykomlingarnas kamp i år. Många starka namn är också med, och dessa skrämmer mig väldigt mycket. Annars är det ett väldigt roligt och blandat startfält och allt kommer verkligen att kunna hända.

Annons

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?

Jag ser allra allra allra mest fram emot att stå där på scenen inför 4 miljoner tittare och visa vad jag har jobbat stenhårt på i tre månader. Det kommer bli så jäkla häftigt.

Hur förbereder du dig?

Jag har tränat som aldrig förr, jag sjunger så ofta jag kan och sen så försöker jag hålla nerverna borta även om det är väldigt svårt och jag ligger ofta vaken om nätterna av nervositet.

Något speciellt du gör precis innan framträdandet?

Jag stoppar in mina lurar i öronen och lyssnar på musik och sjunger med – lite norsk karaoke. Sen går jag runt och snackar med andra och försöker hitta ett lugn. Men jag har inte speciella ritualer eller något sådant.

Din egen favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?

Oj, det är jättesvårt. Jag kommer inte riktigt ihåg så långt tillbaka. Men måste jag välja en så är det väl ”Oh My God” med The Moniker

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…