Annons
Annons


Dokumentären Outsiders är tillbaka!

Dokumentärserien ”Outsiders” har genom åren fascinerat och engagerat. I vårens avsnitt kommer tittarna att få möta vuxna bebisar, personer som genomgått kroppsmodifieringar och par som lever i polyamorösa förhållanden.


Outsiders Kanal 5.

Maxime och Derek. Foto: Kanal 5.

I dokumentärserien ”Outsiders” möter tittarna människor med annorlunda livsstil och levnadsöden. En del ser ut att leva helt vanliga liv, men bakom fasaden döljer sig annorlunda intressen och livshistorier som får omvärlden att häpna.

Annons

–  Få program är så väl invävda i den svenska tv-själen som ”Outsiders” – och det har aldrig varit så viktigt att omfamna olikheter som nu. Så det är med glädje och stort hjärta vi välkomnar ”Outsiders” tillbaka, säger Axel Eriksson, programdirektör på Discovery Networks.

Gilla Allas.se på Facebook

I vårens avsnitt möter tittarna bland andra Maxime och Derek som ser ut som vilket par som helst, men bakom deras husfasad döljer sig ett dagis för vuxenbebisar där Maxime tar hand om vuxna män och kvinnor i bebiskläder.

Vi träffar också svenska Pixee som kallar sig för en livs levande seriefigur och som modifierar sin kropp i jakten att bli så docklik som möjligt. Och så följer vi Hannah som älskar, vårdar och myser med sina tre dockor som vore de hennes riktiga barn.

Outsiders: tisdag 24 maj kl. 20.00 i Kanal 5 (del 2).

LÄS OCKSÅ


(3)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…