Annons
Annons


Özz Nûjen och Juliette Binoche till Skavlan


Filmstjärnan Juliette Binoche, Norges avgående statsminister Jens Stoltenberg, popstjärnan Ellie Goulding, komikern Özz Nûjen och de tre skådespelarna Valter Skarsgård, Alba August och Happy Jankell som går i sina föräldrars fotspår.

Annons

De unga skådespelarna Valter Skarsgård, Alba August och Happy Jankell är alla tre aktuella i nya filmen ”IRL” (In Real Life), en film om spel, internet och mobbing. I Skavlan berättar de om filmen och om att gå i sina respektive berömda föräldrars fotspår, Stellan Skarsgård, Pernilla och Bille August och Thorsten Flinck.

Gilla Allas.se på Facebook

Dålig stämning
Han gjorde succé med sin senaste föreställning ”Dålig stämning” . Nu är han tillbaka och granskar den politiska makten. Özz Nûjen undersöker hur han skulle agera, reagera och regera om han var statsminister.

Efter åtta år som Norges statsminister tackar Jens Stoltenberg för sig. I Skavlan på fredag ger han sin första stora tv-intervju om det nya livet.

Frankrikes största
Hon har spelat i över 50 filmer och räknas som Frankrikes främsta skådespelare. Nu är den internationella filmstjärnan Juliette Binoche aktuell i rollen som krigsfotograf i Erik Poppes nya film ”Tusen ganger god natt”.

När den brittiska prinsen William gifte sig med Kate Middleton, valde de popundret Ellie Goulding som enda live-artist på bröllopet. Nu är hon aktuell med nytt album ”Halcyon Days” och på fredag spelar hon i Skavlan.

Skavlan: Fredag 18 oktober, kl 21.00. SVT1

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…