Annons
Annons


Özz Nûjen som statsminister!


Özz Nûjen i rollen som statsminister. Foto: Sanna DahlénIkväll, tisdag, visas enmansshowen ”Statsminister Özz Nûjen” på tv. Det bjuds på stor politisk humor när Özz Nûjen granskar den politiska makten och undersöker hur han skulle reagera, agera och regera om han var statsminister.

Annons

Precis som vanligt väjer inte Özz Nûjen för känsliga ämnen och är inte heller rädd för att skapa starka reaktioner hos publiken. Innehållet i föreställningen är engagerande, tänkvärt, roligt och extra aktuellt inför höstens val. Eller som Özz Nûjen själv säger:

För viktigt för politiker
– Politik är alldeles för viktigt för att läggas i händerna på politiker. Jag är hedrad och stolt över att få presentera mitt valmanifest i Sveriges Television. Sverige har skrikit efter mig, från Kiruna ner till Trelleborg. Vi vill också höra och se sanningen i vitögat samtidigt som vi får oss ett gott skratt. Så detta blev det enklaste och bästa sättet, hela Sverige får mig samtidigt, fortsätter han.

Utsålda hus
Özz Nûjen är en av Sveriges främsta stå upp-komiker. Efter succén med föreställningen ”Dålig stämning”, som var ett av de program på SVT Play som delades flest antal gånger under 2013, ger han sig nu in i politiken med ”Statsminister Özz Nûjen”. Föreställningen har spelats för utsålda hus i Stockholm och Göteborg och inspelningen för SVT gjordes i våras på Rival i Stockholm.

Statsminister Özz Nûjen: Tisdag 24 juni, kl 22.30. SVT1


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…