Annons
Annons


Påskägg som gör nytta

Till årets påskägg erbjuder Barnfonden möjligheten att också ge bort kycklingar till en familj i Etiopien. Äggen ger familjen viktig näring och är en möjlig inkomstkälla. Genom Barnfondens gåvokatalog finns möjlighet att ge kycklingar och utbildning i kycklinguppfödning till en familj i Etiopien. Äggen, som är mättande och fulla med energi, fett, proteiner och vitaminer, blir näringsrik mat till barnen. Familjen kan också sälja äggen på den lokala marknaden och på så vis få en extra inkomst – en inkomst som ger möjlighet att köpa mat, mediciner och betala skolavgifter. Som tack för gåvan får givaren ett fint gåvokort att lägga i påskägget eller ett gåvomejl att skicka till någon långt borta.


10-årige Bisafikade Aliyus familj är en av manga som fått kycklingar genom Barnfonden. Foto: Jake Lyell/Barnfonden

10-årige Bisafikade Aliyus familj är en av manga som fått kycklingar genom Barnfonden. Foto: Jake Lyell/Barnfonden

Till årets påskägg erbjuder Barnfonden möjligheten att också ge bort kycklingar till en familj i Etiopien. Äggen ger familjen viktig näring och är en möjlig inkomstkälla.

Genom Barnfondens gåvokatalog finns möjlighet att ge kycklingar och utbildning i kycklinguppfödning till en familj i Etiopien. Äggen, som är mättande och fulla med energi, fett, proteiner och vitaminer, blir näringsrik mat till barnen. Familjen kan också sälja äggen på den lokala marknaden och på så vis få en extra inkomst – en inkomst som ger möjlighet att köpa mat, mediciner och betala skolavgifter.

Annons

Som tack för gåvan får givaren ett fint gåvokort att lägga i påskägget eller ett gåvomejl att skicka till någon långt borta.

Barnfondens gåvokatalog innehåller också många andra spännande gåvor som förändrar livet för barn och deras familjer i Afrika, Asien och Latinamerika.

 

Barnfonden

Barnfonden är en insamlingsorganisation som arbetar för att barn som lever under fattiga förhållanden i Afrika, Asien och Latinamerika ska få gå i skolan och få tillgång till hälso- och sjukvård. Barnfonden ger familjer möjlighet att försörja sig själva och skapar en långsiktig utveckling i hela det omgivande samhället.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…