Annons
Annons


Pasta med kräftstjärtar

Både gott och snabbfixat! Läcker smak av dill och kajenn får den här suveräna pastasåsen med kräftstjärtar.


Snabblagad lyx!

Snabblagad lyx!

Pasta med kräftstjärtar och spenat

4 port
Tid: 20 min

Bäst i test: Här är de godaste kräftorna 2017

350 g torr pasta eller 500 g färsk
2 dl kräftspad
2 dl crème fraiche
2 msk mjöl
1 msk tomatpuré
1 krm kajennpeppar
170 g kräftstjärtar i lag
1 msk hackad dill
30 g spenatblad

Annons

1. Koka pastan.
2. Blanda kräftspad, crème fraiche och mjöl i en kastrull. Koka upp under omrörning. Låt sjuda 3 min. Tillsätt tomatpuré, peppar, kräftor och dill. Koka upp och smaka av.
3. Blanda såsen och 1 dl pastavatten med pastan och spenaten.

Av Eva Boström
Foto: Kent Jardhammar

Köp Leif Mannerströms pepparkvarn till förmånligt pris från oss!

pepparkvarn

LÄS OCKSÅ


(100)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…