Annons
Annons


Pastagratäng med skinka och oliver

Ibland behöver det gå snabbt! På under en halvtimme svänger du ihop den här läckra pastagratängen med tomatsås, skinka och oliver.


Hela middagen i samma form!

Ravioligratäng

4 port
Tid: 25 min

500 g färska ravioli eller tortellini, valfri fyllning
300 g pizzasås
150 g strimlad rökt skinka
1 dl oliver
100 g riven ost

Annons

1. Koka pastan enl anvisn på förpackn. Låt den rinna av och blanda den med pizzasås och skinka. Lägg det i en ugnssäker form.
2. Strö över oliver och riven ost och grädda i 225° ca 15 min tills allt är varmt och osten smält.
3. Servera gratängen med en sallad och ev extra riven ost.

Av Eva Boström
Foto: Linda Prieditis

LÄS OCKSÅ


(17)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…