Annons
Annons


Personligt på verandan hos Jill

I morgon, onsdag, är det dags för en ny efterlängtad säsong av Jills veranda. I det första programmet får Jill Johnson besök av den hyllade artisten Seinabo Sey.


Seinabo Sey och Jill Johnson.

Seinabo Sey och Jill Johnson.

Seinabo Sey vann tidigare i år en Grammis för bästa nykomling och nyligen blev omskriven i amerikanska Time Magazine. Seinabo kommer till Nashville med en önskan om att få sjunga gospel och spela banjo. Hon tar med sig en låt, som hon inte vill sjunga.

Annons

Andra artister som besöker Jill Johnson i Nashville är Veronica Maggio, Joel Alme, Annika Norlin, Jerry Williams och Adam Baptiste (ADL).

Söker countryns själ

Jill Johnson och hennes gästartister ger sig ut och letar efter countryns själ i Nashville. På verandan blir det personliga samtal och tillsammans tolkar de och framför en klassisk countrylåt. Första säsongen av Jills veranda blev enormt uppskattad av både tittare och krönikörer.

Jill Johnson, som förra året prisades vid Kristallengalan, om vad tittarna har att se fram emot:
– Sex nya fantastiskt öppna och generösa gäster och livsfrågor reflekterat i en musikgenre som jag älskar. Jills veranda är bland det roligaste jag gjort och kanske en av de saker jag är mest stolt över i min karriär. Jag ser verkligen fram emot premiären!

Kristallenvinnare

Jill Johnson vann en kristall för årets kvinnliga programledare och programmet prisades också för både årets program och årets realityprogram.

Jills veranda: Onsdag 11 november, kl 21.00 i SVT1 (del 1 av 6)


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…