Annons
Annons


Peter Jihde i nytt succéprogram


Peter Jihde leder TV4s nya lekprogram "Pengarna på bordet". Foto: TV4

Peter Jihde blir programledare för ”Pengarna på bordet”, höstens nya gameshow i TV4. De tävlande kan kamma hem två miljoner kronor om de lyckas satsa och svara rätt på programmets åtta flervalsfrågor.

Annons

I höstens stora gameshow Pengarna på bordet börjar de tävlande med två miljoner kronor i kontanter. För att behålla pengarna måste de svara rätt på åtta flervalsfrågor. De kan välja att sätta hela summan på ett svar eller sprida sina risker över flera luckor.

Gilla Allas.se på Facebook

När de gjort sitt val får de stå sitt kast och hoppas att de satsat rätt. Luckorna med felaktiga svar öppnas en efter en och till sist är bara luckan med det rätta svaret stängd. Tar pengarna slut är det över för de tävlande.

Gillar frågesport
Programledare för Pengarna på bordet blir Peter Jihde som tidigare lett flera säsonger av succéprogrammet Idol, flertalet galor och många av TV4:s framgångsrika sportsändningar.

– Jag har alltid velat leda ett frågesportprogram där skicklighet, risktagande och lite tur är ingredienserna. Nu får jag äntligen göra det, säger Peter Jihde.

Programmet kommer ursprungligen från Storbritannien med originaltiteln” The Million Pound Drop Live” och har bland annat spelats in i Holland, Australien, Israel, Nederländerna, Ryssland, Schweiz, Turkiet och USA.

”Jihde skickligast”
– Peter är en av Sveriges absolut skickligaste programledare så jag är oerhört glad över att han tackat ja till att axla denna roll. Med honom vid rodret så känner jag mig helt trygg i att det kommer att bli ett spännande, engagerande och underhållande program, säger Fredrik Arefalk programchef TV4.

Ansökningar till programmet tas emot på http://www.tv4.se/1.2189618.

Pengarna på bordet sänds i TV4 under hösten.


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…