Annons
Annons


Peter Magnusson ger humorn en sportslig chans


Peter Magnusson_lupp

Tidigare har Peter Magnusson och Martin Persson gjort den Kristallen-nominerade komediserien Blomstertid, där Peter Magnusson spelade tre av huvudrollerna.

Nu gör duon en ny komediserie för TV4. I serien, som utspelar sig i tennismiljö, ser vi Peter Magnusson i en av huvudrollerna, medan Martin Persson regisserar och producerar. Båda har skrivit manus.

Annons

– Det är en ynnest att få skapa en ny humorserie från grunden. Jag och Martin vill skriva en personlig historia där man ska kunna känna igen sig. Denna gång handlar det om att spela tennis, om kärlek och om att lära känna sig själv. På ett roligt sätt, säger Peter Magnusson.

Peter Magnusson är främst känd som manusförfattare och skådespelare i humorserien Hey Baberiba tillsammans med David Hellenius och Christine Meltzer. Han är också manusförfattare till komedin Sommaren med Göran, som gick upp på svenska biografer sommaren 2009, där han spelar en av huvudrollerna.

-Vi är jätteglada för att återigen samarbeta med Peter och Martin med ännu en komedi, säger Maria Mowbray, tillförordnad programchef på TV4.

Den nya serien har ännu inget namn. Inspelningarna sker under hösten 2010. Sändning i TV4 tidigast 2011.


(3)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…