Annons
Annons


Peter Stormare gäst i vårens Body of Proof


Nu är det säsongspremiär för Body of Proof.

På onsdag är det säsongspremiär för Body of Proof där vi ser Dana Delany i rollen som den viljestarka och oerhört dedikerade rättsläkaren Dr. Megan Hunt. Gästskådespelare i första avsnittet är Luke Perry, sedan väntar Peter Stormare.

Annons

Megan Hunt var tidigare en av landets skickligaste neurokirurger, men en olycka satte stopp för hennes karriär och hon tvingades byta tjänst.

Gåtan göms i kroppen
På sin nya arbetsplats får Megan möjlighet att nyttja både sina medicinkunskaper såväl som sin instinkt och intelligens. Något som kommer väl till pass när man söker ett offers dödsorsak samt vem som är ansvarig och varför. Slutsatsen blir ofta att svaret står att läsa i offrets kropp och att denna blir beviset i sig – the ”Body of Proof”

Gilla Allas.se på Facebook

Luke Perry gäst
I säsongspremiären avlider ett stort antal människor av liknande symptom och det visar sig att det beror på ett omfattande utbrott av ett okänt virus. Ingen går säker, inte heller Megan och hennes team. Men vem ligger bakom viruset? Gästskådespelare denna vecka är Luke Perry. Om två veckor ser vi svenska skådespelaren Peter Stormare i en av seriens gästroller.

Body of Proof: Onsdag 23 jan, kl 21.00. Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…