Annons
Annons


Hon tar över Allsång på Skansen!


Det blir Petra Marklund som tar över som programledare av ”Allsång på Skansen” efter Måns Zelmerlöw. Det skriver Svt idag på sin hemsida.

På svt.se berättar Petra om hur hon reagerade när hon fick frågan:

Annons

– Ärligt talat så befann jag mig helt i chock och trodde jag hört fel. Men sen så började det klarna mer hur de hade tänkt. Nu tror jag att det här kommer att bli helt sjukt kul!

– Först och främst tror jag Svt var ute efter något otippat, och det fick de ju kan man lugnt säga. En annan orsak hoppas jag är att jag har en fot i visornas värld och en fot i den moderna popmusiken, säger Petra Marklund. När jag var liten spenderade vi alltid våra somrar på landet vid Sjösala, granne med Evert Taubes anda, och pappa spelade alltid hans och andra visor hemma medan mamma sjöng till. Så jag har väl lärt mig en del därifrån.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…