Annons
Annons


Pia Johansson tar över i Halv åtta hos mig


Från och med i vår får tittarna höra skådespelaren och komikern Pia Johansson bjuda på syrliga, söta och salta kommentarer i rutan.

Den 6 oktober 2008 hade Halv åtta hos mig premiär i Sverige, elva säsonger och över 500 program senare får programmet en ny röst. Pia Johansson kommer från och med i vår att stå för kommentarerna om vad som står på menyn, handlas i mataffären, lagas i köket och allt det andra som hör Halv åtta hos mig till. Fram tills dess fortsätter Helge Skoog som speaker och hans sista program sänds den 5 december klockan 19.30 i TV4.

Annons

– Det ska bli hur kul som helst att få komma hem till matglada och okända, vanliga och ovanliga svenskar, när de bjuder på middag. Jag är sååå hungrig! Säger Pia Johansson.

Skådespelaren Pia Johansson tillhör Stockholms stadsteaters fasta ensemble, hon är aktuell med teaterföreställningen Marias testamente och medverkar i radioprogrammet På minuten. Pia har tidigare synts i bland annat Parlamentet, Göta kanal 2-kanalkampen, Skärgårdsdoktorn och Vuxna människor.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…