Annons
Annons


Plus drar i gång med ny trio vid soptunnan


Soptunnan är sig lik. Men när konsumentprogrammet Plus säsongsstartar på torsdag är Sverker Olofsson ersatt av en ny tuff trio.

Många känner säkert igen Charlie Söderberg och Mathias Andersson från programmet Lyxfällan i TV3.
– För någon som har jobbat med privatekonomi och konsumentfrågor på tv är Plus den heliga graalen. Det känns väldigt kul och som ett stort privilegium, säger Charlie Söderberg.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Åsa Avdic har tidigare bland annat arbetat med Plånboken i P1 och rese- och barnprogram i tv.
– Jag har den mest klassiska programledarrollen i gänget, den som innebär att ställa företag till svars och kräva förändring.

Mathias Andersson testar produkter och varumärken. Första testet är rörelsebaserade tv-spelskonsoller – vilken är bäst?
– Plus är ett otroligt viktigt program. Nu ska vi vidareutveckla programmet tillsammans med redaktionen. Tittarna ska både känna igen sig och få något nytt, säger han.

Charlie Söderbergs uppgift är att hjälpa människor förverkliga sina drömmar. I första avsnittet möter han Ewa Wanderydz som drömmer om att lära sig prata teckenspråk för att kunna kommunicera med sitt barnbarn. Hon vill ha hjälp att se hur hon kan finansiera en kurs i teckentolkning.

På svt är man mycket nöjd med rekryteringarna.
– Åsa, Charlie och Mathias känns som ett riktigt dreamteam. Jag är övertygad om att den här trion kommer att både glädja och engagera tittarna, säger Bengt Strömbro, programchef SVT Umeå.

Säsongsstart: Plus SVT1 torsdag 25 november kl 21.00

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…