Annons

Annons

Allas plusprenumeranter

 

Visste du att du kan bli

Allas speciella Plusprenumerant?

Som prenumerant har du många fördelar!

  • Alltid Allas portofritt hem i din brevlåda, alltid en dag innan den finns i butik och alltid till lägre pris.
  • Fina rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners.
  • Möjligheten att fynda i vår webbshop
  • När Allas är prishöjd i butik för att det medföljer en gåva kan du beställa gåvan utan extra kostnad.
  • 200 kr rabatt per bokning hos Resia vid köp av resa för minst 2000 kr. För att ta del av rabatten anger du ditt kundnummer till säljaren som då lägger in rabatten. Det är möjligt att göra detta via Resias Resecenter samt via telefon 0771-92 92 92 (alltså ej via internet).
  • Här »»» kan du som är prenumerant logga in och ta del av dina aktuella erbjudanden på vår prenumerationssajt. Övriga erbjudanden hittar du här nere.

Läs Allas i din telefon eller på din surfplatta! Klicka här för att se hur du ska göra.

etikett

Välkommen till vår nya webbshop!

Du har väl inte missat Allas nya butik på webben. Vi har valt ut praktiska köksprylar och snygg inredning till bra priser. Varje vecka dyker det upp nya, spännande saker. Och du som plusprenumerant får förstås extra förmånliga priser.
Välkommen in och fynda!

kollage

Beställ så här:
1. Gå in i vår webbshop allas.se/butik och beställ varan. Är du PLUS-prenumerant behöver du inte ha ditt kundnummer till hands, det räcker att fylla i personnummer för att få specialpriset.
2. Du kan också ringa 042-444 30 14. Tryck 0 för personlig service. Är du PLUS-prenumerant ska du ha ditt kundnummer till hands. Har vi registrerat ditt telefonnummer behöver du inte identifiera dig med ditt kundnummer.
Obs! På sista sidan av tidningen står det om du är PLUS-prenumerant.

I vår webbshop erbjuder vi snabba leveranser och fri frakt på alla beställningar över 300 kr!

 

 

 

 

 

 

guld

100 kronor i rabatt på

OLIKA Förlag

Clipboard01

OLIKA förlag ger ut böcker som skildrar samtiden och utmanar stereotyper och förlegade normer på ett naturligt sätt i roliga och spännande berättelser – så att alla barn kan känna igen sig!
Olika är också det enda bokförlag i Sverige som fått Rättvisepriset 2012 och Stenbecksstipendiet 2012 med motiveringen att OLIKA utmanar destruktiva normer och motverkar mobbning, trakasserier och kränkningar genom att se till att fler barn får känna igen sig i barnböcker.

 Nu får du 100 kronor i rabatt vid köp över 300 kronor. Uppge koden allas2014 när du beställer böcker HÄR.

Gäller alla prenumeranter.

guld

Gratis fotobok, almanacka

eller canvastavla

– betala bara för frakten!

Nu har du som är Plusprenumerant möjligheten att beställa en personlig present PhotoBox! Produkterna är gratis – det enda du betalar är frakten!

 

ALMANACKA

Du får en Väggalmanacka A4 med dina egna bilder, värde 149 kr. Du betalar endast frakten (49 kr) och eventuella tillval.

Beställ på: www.photobox.se/aller-fotoalmanacka

 

 

FOTOBOK

Bevara dina bästa minnen i en Fotobok Spiral med 30 sidor, värde 189 kr. Du betalar endast frakten (49 kr) och eventuella tillval.

Beställ på: www.photobox.se/aller-fotobok

 

 

CANVASTAVLA

En Canvastavla Classic med ditt finaste foto, format 20×30 cm, värde 169 kr. Du betalar bara för frakten (49 kr).

Beställ på: www.photobox.se/aller-canvastavla

 

Erbjudandena gäller endast via de angivna länkarna. Erbjudandet gäller för nya kunder och är giltigt i 30 dagar från inskrivningsdagen. Erbjudandet gäller en gång per kund och endast  EN av ovanstående produkter. Frakt och eventuella tillval tillkommer. Erbjudandet gäller ej för befintliga medlemmar hos PhotoBox eller ICA Foto.

Gäller endast Plusprenumeranter

Rabatt hos Resia

Nu får du som är prenumerant hos Allas 200 kr rabatt per bokning hos Resia vid köp av resa för minst 2000 kr!

För att ta del av rabatten anger du ditt kundnummer till säljaren som då lägger in rabatten. Det är möjligt att göra detta via Resias Resecenter samt via telefon 0771-92 92 92  (alltså ej via internet).

Gäller alla prenumeranter.

25 % rabatt på smycken!

 

Nu har du som prenumererar på Allas möjlighet att köpa vackra smycken till specialpris!

Rabatten ges på fyra olika modeller hos ”lenassmycken”. Klicka på länken nedan för att titta på produkterna och läsa mer om hur du beställer. Under fliken ”Allas trogna prenumeranter” kan du läsa mer om ditt erbjudande och om vilka produkter rabatten gäller.

Klicka här för att få 25 % rabatt på smycken hos lenassmycken

Gäller alla prenumeranter.

Vem är då Plusprenumerant?

Jo, du som haft Allas i minst ett år till ordinarie pris utan uppehåll eller nytecknar en helårsprenumeration. Det är lätt att se om du är Plusprenumerant.Vänd på tidningen och titta under din adress. Står det Plusprenumerant är du utvald!

Vill du också bli prenumerant? Gå in på www.allas.se och klicka på prenumerera eller ring 042-444 30 14 eller 042-444 30 10.

Med vänliga hälsningar

Gunilla Håkansson

Chefredaktör


Annons