Annons
Annons


Premiär för David Hellenius egen hörna!


DavidHellenius

Har David Hellenius hamnat i skamvrån? Inte alls, bilden illustrerar att det i morgon är premiär för nya pratshowen Hellenius hörna.
Men apropå namnet undrar man: Har David drabbats av storhetsvansinne eller hade han som vanligt glimten i ögat när han döpte sin nya pratshow till just Hellenius hörna? För visst kommer man osökt att tänka på Hylands hörna, döpt efter en tv-legendar vid namn Lennart Hyland

Annons

Men han är såklart självironisk, den populäre programledaren som gärna driver med andra och kanske allra helst med sig själv.
Faktum är att David har väldigt svårt för att ge sig själv beröm, trots att både tittarna och tv-cheferna verkar älska honom.

– Jag har jättehöga krav. Är ofta rätt missnöjd. Men man ska väl ha krav på sig själv, så länge de är rimliga. Det är jobbigt när det inte är det, när de sticker i väg, säger David i en kvällstidning.

I Hellenius hörna möter David  kända och aktuella gäster och varvar med träffsäkra sketcher, knutna till gästerna men också till de senaste samtalsämnena. Och nu undrar vi igen: Hur oroliga bör hans kända gäster vara inför programmen? David har ju gjort sig ett namn som gliringarnas mästare, och även om han försäkrar att ”båda ska tycka det är kul” så gäller det nog för de inbjudna att hålla tungan rätt i mun!

Till sin hjälp i Hörnan har David redaktionen bakom Kristians Luuks pratshow Sen kväll med Luuk samt gänget som gjorde Hey Baberiba.

Läs också: Här är alla gäster i Hellenius hörna 2016!

Programstart torsdag 7 oktober kl. 21.20, Hellenius hörna, del 1 av 11.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…